Välkommen till nya bloggen – på väg mot Polen

Välkommen till Olofssons reseblogg med kompl…. barn… !  Förutom att det är förbaskat kul att ha nu i efterhand, så är det en och annan som faktiskt har berömt mitt skrivande från Florida, och sådant ger ju mersmak, så nu har jag – tror jag – skapat en lite mer allmän reseblogg, där jag tänker mig att skriva om våra olika resor, så där lite på en höft.

Inte många som känner oss har missat att vi gillar Polen skarpt, och åker dit många gånger varje år. Vanligtvis brukar första resan gå runt påsklovet, men i år ska vi faktiskt dit redan nu under sportlovet, så idag sitter vi med andan i halsen och hoppas, hoppas, hoppas att vinden ska lägga sig tills i natt, när vi åker.  Barnen har klättrat på väggarna sedan igår, för de ”älskar Nicke-båten, mamma”, så inte minst för deras skull hoppas jag på lugnt väder så att vi kan utnyttja leklandet och diskogolvet tillsammans med dem innan vi sover. Wish us luck och häng gärna med på resan!

2 svar på “Välkommen till nya bloggen – på väg mot Polen”

 1. Hej Åsa!?
  Tack för jättefina tips om Polenresor!?
  Jag fick länken via Kjell Olofsson och mina föräldrar (Gun och Berndt Carlsson). Jag å min familj ska åka till Polen i Juli månad, med två övernattningar på båten och två i Polen.
  Eftersom vi är 2 vuxna och fyra tweenies/tonårsbarn tar vi inte med bilen. Är det krångligt att ta sig mellan ex. Gdynia och Sopot via statstågen?
  Är det rimligt att betala 12000 kronor för resa, hytt och hotell (Faltoms hotell)? Jag trodde inte att själva resan skulle kosta så mycket. Alla pratar om hur billigt det är med Polenresor, så jag skulle vilja veta om det finns billigare men bra alternativ.
  Jag blir jättetacksam för svar och har du tid å lust får du gärna ringa mig, 0733143950.
  Ha det gott! Mvh Anna Olsson

  1. Hej! Det låter verkligen orimligt dyrt, även om det blivit mycket dyrare nu sedan allt fler upptäckt hur trevligt det är med Polen. Men 12000 för ynka fyra nätter utan bil på Faltom låter galet. Bättre än så måste gå att fixa. Jag tror dessutom inte att tweenisarna vill bo på Faltom. Det är perfekt för ett par nätter med mindre barn om man är i Polen länge och/eller för tjugonde gången som vi, men ligger jätte-ocharmigt längs en starkt trafikerad väg långt ifrån allt. Vilka datum ska ni vara iväg? Det låter som om ni borde kunna få något bättre för pengarna. Vi ska vara iväg i sammanlagt 10 nätter i aug med bil, Panorama-hytt och fullutrustad lght i Gdansk för ungefär samma pengar. Iofs bokade jag tidigt då, men ändå…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *