Polen 2019 höstlov. Dag 3.

Idag blir det ett kort inlägg för idag har vi verkligen inte gjort något nytt under solen. Vi har njutit av frukost, slappat, promenerat lite, varit på Ikea där vissa lekt på Småland och roat sig med att köpa glass[ar] för 2.50:-, vissa andra köpt en hylla, lite servetter och teskedar (inga ljus, tro’t eller ej) och ätit köttbullar. Tja… det var halva dagen det. I skrivande stund ligger andra halvan framför oss, men ärligt talat tror jag det blir lite inköp av öl, ölkorv och vin eftersom det kan vara stängt i morgon (vår födelsedag tas på största allvar här, t.o.m Ikea håller stängt…), lite pool och lite paketinslagning. Har jag fel så skriver jag lite till sen. Har jag rätt så blir detta mitt kortaste blogginlägg någonsin. Och tråkigaste, tror jag. Nåja, även solen måste få ha sina fläckar. 😉

Är det Halloween så är det.
Det är tydligen Inna med lila hår.
Vad detta var har jag glömt, men det var något mer komplicerat än man kunde tro i alla fall.

Jag fick rätt. Tanken var i och för sig att vi – efter shoppingrundan – bara skulle softa en stund och sedan gå ut och äta, men (och det var nog mitt fel, för jag tog en lite för lång promenad) pool-suget tog överhanden så när jag kom tillbaka från en Pokémon-sväng på stan var de andra i poolen, och det fattar ju vem som helst att det inte går att starta om med två barn under sju efter halv sju, en hel dags shopping/lek och bad… så det var bara att bita i det sura äpplet och äta på rummet igen. Jag var iofs rätt nöjd, för jag får aldrig med resterande 75% av familjen på japansk restaurang, men när man hämtar kan man hämta från fler ställen… så nu kommer jag att lida av post-sushi-socker hela natten och förmodligen hela morgondagen, men det får det vara värt. Riktigt gott var det! (Och tydligen för två personer, för det var två set pinnar medskickade… Ooops…)

Alla helgons fallos…
Vackert
Speldosan från i somras är fortfarande kvar.

Nu ska jag snart ta tag i mig själv (ta mig upp ur det sköna badet) och förbereda en födelsedag med stora förväntningar. Inte min egna 46-åriga dito, den glömmer jag hemskt gärna, men den sjuåriga presenten jag fick på min 39:onde har rätt höga förväntningar… (Hm, matten stämmer inte riktigt där, men ni fattar.) Presenter är medförda hemifrån, vissa köpta på plats och presentpapper, sax (!), tejp, ballonger, ljus och hela midevitten väntar. Godnatt från den här 45-åringen… ? I morgon väntar andra bullar. Och år.

Han överlevde, tack och lov…
Festligt värre…. ?
Jag slog på riktigt stort i kinesiska importaffären.
Jomen, olika färger också. (Må batterierna hålla över frukosten i alla fall…)

Ps. Lite bonusläsning om min test av nya gratiskortet Revolut, som verkar toppen, bjuds det på här. Ds.