Välkommen till nya bloggen – på väg mot Polen

Välkommen till Olofssons reseblogg med kompl…. barn… !  Förutom att det är förbaskat kul att ha nu i efterhand, så är det en och annan som faktiskt har berömt mitt skrivande från Florida, och sådant ger ju mersmak, så nu har jag – tror jag – skapat en lite mer allmän reseblogg, där jag tänker mig att skriva om våra olika resor, så där lite på en höft.

Inte många som känner oss har missat att vi gillar Polen skarpt, och åker dit många gånger varje år. Vanligtvis brukar första resan gå runt påsklovet, men i år ska vi faktiskt dit redan nu under sportlovet, så idag sitter vi med andan i halsen och hoppas, hoppas, hoppas att vinden ska lägga sig tills i natt, när vi åker.  Barnen har klättrat på väggarna sedan igår, för de ”älskar Nicke-båten, mamma”, så inte minst för deras skull hoppas jag på lugnt väder så att vi kan utnyttja leklandet och diskogolvet tillsammans med dem innan vi sover. Wish us luck och häng gärna med på resan!

Lämna ett svar