SKITstart

Det där med att vara väldigt resvana och ha sina olika, väldigt invanda, roller kan också ha sina nackdelar. Som att den ena är så van vid att den andra gör vissa saker att den till och med släppt på sitt otroliga kontrollbehov och litat på att allt är och blir som vanligt. Som att färjekassen, den där med ALLT man behöver under färjeöverfart och en hel del under själva resan, INTE står kvar hemma i köket, utan är med i bagaget. Dumt. Jättedumt. 

”Åh, vad fina vi är!” (Och där bakom till vänster. Den där rödaktiga kassen….. ?)

Nu har vi alltså precis kört ombord på en löjligt tom Polenfärja utan frukost, utan godis, utan pyjamas, utan välling, utan necessär och utan lite annat smått och gott som borstar, smink, tabletter och mediciner. Jippi! Dyr och djäkligt opraktisk start, kan man säga, för de ”för säkerhets skull-saker” vi alltid hade med innan, har vi slutat med, så det är verkligen allt till mig och tjejerna som saknas. Utom smycken och glitter, för som Inna så träffsäkert uttryckte det när hon tog sitt andra glittriga hårspänne till sitt redan glittriga diadem, halsband och armband: ”Lite glitter skadar ju aldrig!” ?

Resklara och förväntansfulla till max.

Nu ska vi (mest jag) ta en drink för att lugna nerverna, sen får det bli att röja loss efter tandborstar i Taxfree-butiken. Är det någon som (känner någon som känner någon som) ska åka över i morgon får ni gärna höra av er. Vi skulle vilja skicka med en kasse…. ?

Ett svar på ”SKITstart”

Lämna ett svar