Torsdag = rabatt på Citygross matkasse och så lite Moje

När det är Östersjöfestival i stan och tant, för första gången på vet inte hur länge, ska på lokal och dricka vin (utan barn alltså), finns det inte mycket tid för semesterbloggande, men jag måste ju i alla fall tipsa om 100:- i rabatt på valfri matkasse på mitt älskade Citygross med koden Fri100. Det riktigt skär i snålhjärtat när jag inser att jag denna vecka faktiskt inte KAN beställa en kasse, eftersom vi helt enkelt inte är hemma och kan hämta den. Lyckligtvis har jag i alla fall redan kommit upp i de fyra leveranser som krävs mellan vecka 24 och 31 för att jag ska få 500:- tillbaka i augusti. Och nästa vecka är jag garanterat på det igen. 😉

Dagen har annars spenderats med Moje, ponnyer och i kö för ansiktsmålning i Snäckan, men det får bli en annan – högst intressant, det hörs väl? – historia, för nu måste jag faktiskt försöka lista ut hur det var man betedde sig när man gick ut. Superläskigt ju!  Dessutom kommer vi i kväll att vara två Jonasson-syskon på samma lokal – kan detta sluta väl, undrar förmodligen alla med någon som helst insyn i familjen. 😉

Vi ses väl på &Vin på RabbitProofs klassiska spelning?  (Sorry om ni nu förlorade några gäster, &Vin….)

*innehåller annonslänk

Lämna ett svar